• OM OSS

Göteborgs KBT-praktik är en psykologmottagning i centrala Göteborg som erbjuder samtalsterapi med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning- KBT, handledning och utbildning.

Vårt arbete utgår från vetenskapligt beprövade metoder och vi följer både nationella och internationella riktlinjer.  Som legitimerade psykologer står vi under tillsyn av IVO www.ivo.se (Inspektionen för Vård och Omsorg) vilket garanterar en hög kvalitet och säkerhet i behandlingarna.

Du kan vända dig till oss direkt utan remiss, både som privatperson eller som representant för ett företag eller offentlig verksamhet. Våra uppdrag riktar sig både till individ och grupp.

Leg. psykolog, KBT-inriktning

Verksamheten drivs av Louisa Löfving som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. 

Louisa har mångårig erfarenhet av arbete inom företagshälsovård, primärvård och psykiatri, i både offentlig och privat regi. Hon har särskild vidareutbildning i krishantering, traumafokuserad KBT, Dialektisk beteendeterapi (DBT) och KBT vid ätstörningar (CBT-e) och erbjuder även behandling för övriga problemområden såsom till exempel stress, oro och ångesttillstånd, depression, kris, sömnsvårigheter, relationsproblem, missbruk. 

 
Louisa är medlem i

Psykologförbundet www.psykologforbundet.se

Psykologföretagarna 
www.psykologforbundet.se

Beteendeterapeutiska föreningen 
www.kbt.se

Hitta hit

Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg


Kontakta oss

031-724 42 50
info@gbgkbtpraktik.se

Boka tid

Ring eller fyll i formuläret för att boka tid
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.